Polttarit

Visa lähti aamulla kaverinsa polttareihin, joita se on koko kesän väsänny innolla. Tänään alkaa sitten sulhasen 3-päiväinen myllytys ja postaan tän postauksen, kun tiedän, että sulhanenkin tietää lähtevänsä polttareihin kesken työpäivää (vaikken kyllä uskokaan, että niin uskollisesti tätä blogia seuraa, mutta better safe than sorry).

No mutta tämähän sopisi! :D


Joten totesin, että aiheeseen sopivasti voisin vähän unelmoida omista polttareistani teidän kanssanne! <3 Mun polttarit vietetään mitä luultavimmin talvella, koska keväthäät tiedossa, joten mitään rantabileitä ei ainakaan oo tiedossa. Olin toukokuussa tän viikonlopun sankarin morsiamen polttareissa ja ne oli aika sellaset mistä itekin tykkäsin (ja vieraana nautinkin aika hyvin niistä). Aamulla lähdettiin ratsastamaan, sieltä upealle brunssille, saunomaan ja paljuilemaan merenrantaan, vähän suunnistusta aiheena "morsiamen elämän huippuhetket". Viimeisenä mentiin toisen kaason kotiin, jossa kaasot teki upean 3:n ruokalajin päivällisen koko joukolle erittäin ihanan hitaan kaavan mukaan.

Ne oli upeet polttarit, MUTTA tietenkään mulle ei ihan tommosia voi järjestää (enkä haluakaan). Plus haluun koko päiväks/viikonlopuks/viikoks (eihän sitä tiiä kauan mun polttarit kestää) hemmetin hyvät bileet. Haluun ehkä jotain actionia alkuun, sitte ehkä vähän paljuilua (palju on aika must, koska paljut nyt vaan on elämä), tyttöilyä (ois hauska esim jos ois jotain meikkausta tai/ja hiustenlaittoa, ni ois illalla hauska lähteä ulos tyttöjen kanssa. :)) Lopulta huomattavasti juhlimista ja ois myös hauska jos vietettäis yökin vieraiden kanssa samassa mestassa, että vähintään yön yli kestävät bailut. Kaikkiin juttuihin haluisin, et kaikki vieraat osallistuu, ei mitään tyhmää et mä hyppään benjin ja muut kattoo vierestä. Plus polttariporukan täytyy aina näkyä ja olla tunnistettavissa!

https://www.flickr.com/photos/infomatique/2705152902
Visan kanssa myös ollaan puhuttu, että mielellään meidän polttarit eri aikaan, koska 1) ei haluta törmätä missään kaupungilla ja 2) jonkun pitää huoltaa meidän karvalapsia polttareiden ajan. Toinen mitä en haluu, ni ehdottomasti ei mitään nolaamista. Luultavasti teen sen ihan ilman mitään tehtävääkään. Myös semmoset kortsujen myynnit ja kananmunan keittämiset keskellä Helsingin keskustaa on vähän lame, ei kiinnosta semmosetkaan. Ei mitään tyhmää päälle, korkeintaan joku kruunu/nauha/huntu -systeemi. Muistisääntö: hauskat bileet, ei mikään nolausjuhla.
Helppo morsian olen. :D

Mutta tämä kaikkihan riippuu kaasoista. :)

Kommentit