Kaasot

Minulla on useita läheisiä yhtäviä, joten päädyin kaasoihini mm. maantieteellisistä syistä. Olen tuntenut Iidan lukiosta ja Heken yläasteikäisestä, joten yhteistä taivalta on jo jokunen tovi takana. Iida toimii ns. ykköskaasonani, vaikka tähän mennessä se ei ole hirveästi näkynyt, kun WhatsApp-ryhmässä yleisesti ihaillaan koristeluja ja mekkoja.

Varsinaista toivetta kaasojen tehtävistä Päivän aikana ei vielä ole, mutta ennen häitä tulen tarvitsemaan apua kosolti. Koska aion askarrella paljon häihin, tulen tarvitsemaan apua niin suunnittelussa, askartelussa, mekon valinnassa, ohjelmassa kuin kaikessa muussakin. Kaasot yhdessä bestmanien kanssa saavat kehittää Päivään jotain ohjelmaa. Voi myös olla, että kaasot ja bestmanit saavat viihdyttää vieraita, kun käymme Visan kanssa kuvissa kirkon jälkeen. Niin ja tietenkin polttarit, mutta niistä kirjoitan joskus erikseen! :)

Toivottavasti omat kaasoni ovat vähän rauhallisempia kuin nämä!
Kaasojen mekoista ei vielä ole hirveän tarkkaa kuvaa, mutta samanlaiset ne eivät tule olemaan. Molempien kaasojen täytyy pitää mekoistaan, sillä haluan heidän nauttivan hääpäivässäni myös omasta ulkonäöstään. Ostamme mekot heille ja toivon, että mekot ovat sellaiset, joita he toivottavasti haluavat pitää toistekin. Onneksi pystyn luottamaan, että molemmat puhuvat suunsa puhtaaksi, myös mekon tiimoilta!

Onneksi on parhaita ystäviä laskemassa tulevaisuuden stressitasoja! :D

Kommentit