Kartalle hääkoristeista!

Vihdoin pääsin kartalle hääkoristelusta!

Tähän mennessä oon ollu uskomattoman pihalla mitä haluan ja miten haluan ja miksi haluan jne, mutta eilen keskusteltiin sulhasen kanssa ja katsottiin yhdessä Facebook-kirppiksiä (joista haen ideoita) ja ideat pääsivät ekaa kertaa lentoon!

Meidän häihinhän ei tule (ainakaan sisälle) kukkia, kynttilöitä eikä ilmapalloja. Eli ehkä kolme suosituinta elementtiä häipyi tuosta noin. Tämä on ainakin toiselle kaasolle aiheuttanut pään pudisteluita, kun kaikki rajataan pois. Kukkia ei tule, kun emme ole kukka-ihmisiä. Kynttilöitä ei tule, sillä mielestämme ne eivät sovi loppukevääseen ja voivat olla vaarallisia yhdistettynä alkoholiin. Ja palamattomat kynttilät pöydillä näyttävät hieman tyhjiltä. Ilmapalloja ei tule, sillä pelkään ilmapalloja.

Tähän väliin kerron, että en halua paljastaa tässä blogissa liikaa yksityiskohtia häistä, koristeluista tai ohjelmasta, jotta jää vieraillakin syy tulla, eikä vain lukea täältä. :D Joten pyydän anteeksi, jos kiertely ärsyttää. :)

Ensinnäkin päätettiin eilen aika takuuvarmasti hääkakun koriste! Mulle on ollu aika selvä, et ei mitään figuureja sinne, ne tuntuu jotenkin tylsiltä. Jopa ne ns. hauskat figuuritkin on vähän lame meidän makuun. Sitten ois kaikkia tekstejä ja törmättiin yhteen jossa oli sormuksetkin. Kaikki iha jees, mut näiden kautta sitten keksittiin se meidän oma! Oon ihan superinnoissani siitä. Laitan kuvaa joko kahden vuoden päästä tai sitten kun saan sen keväällä enkä malta odottaa niin silloin. :D

Toiseks rupes vähän hahmottumaan oma kimppu. Oon miettiny haluunko oikeaa kukkaa vai kestokimpun. En oo mikään kukka-ihminen ja ois tietenkin myös kiva et kimppu kestäis, joten taidan kääntyä keston puoleen. Visakin kannatti ajatusta. Kestokimput alkaa nykyisin olla jo niin kauniita, että niitä kehtaa käyttääkin! :) Ja jos mulle ei tuu oikeita kukkia kimppuunkaan, niin veikkaan, että koko juhlatilasta uupuvat kukat. Veikkaan, et äitille shokki. :D

Sit sain vähän ideaa millasta koristusta ulos. Juhlat juhlitaan huhtikuussa, jolloin illat ovat vielä pimeitä, joten ulos laitetaan jotain valoja tai kynttilöitä! Tällä hetkellä olen mieltynyt sinkkiseen sankoon, johon laitetaan vettä ja kellukynttilöitä ja nämä sitten molemmin puolin ulkoportaita.

Itsellä ei asiasta varsinaisesti mielipidettä ollut, mutta Visa ihastui pompomeihin/honeycombeihin. Joten voi olla, että myös niitä nähdään meidän häissä. Vielä plussaa, kun esittelin asian kaasoille, niin toinen kertoi, että on nähnyt että niitä pystyy vielä ihan itse tekemäänkin! Todellakin kelpaa.

    
https://www.haaputiikki.fi/tuote-osasto/koristeet/pom-pomit/ 
Liikaa paljastamatta pöytäasetteluista ja -koristeista, niin ainakin pöytäliinan päälle tulee luultavasti turkoosia organza-kaitaliinaa, jonka päälle tulee turkoosi/hopea/vaaleanpunainen sydän -pöytäkoristehässäkkä (mikä se sitten tarkalleen onkaan).

http://www.decorahouse.com/haakauppa/organza-kaitaliina-25-m-turkoosi.html

Eilen sain myös huippuhyvän ajatuksen pöytänumeroista. Me ollaan päätetty, että pöytänumerot tehdään itse, mutta jotenkin kaikki on tuntunut hieman pöhköltä mitä olen nähnyt. Ei meidän tyylisiä. Eilen sitten päähäni läsähti maailman paras idea, jota valitettavasti en halua jakaa kanssanne, koska haluan nähdä vieraiden ilmeet, kun he yllättyvät ja nauravat pöytien numeroinnit nähdessään. Lupaan laittaa tästä tarkan selostuksen häiden jälkeen!

Rehellisesti nyt alkaa tuntua jo hyvältä koristeluidenkin suhteen, että alan vähän päästä kärryille mikä on kivaa ja mikä ei. Vaikka miljoona asiaa on vielä miettimättä, kiusasivat koristelut minua eniten. Nyt helpottaa sen osalta. :) Kaikista parastahan tässä on se, että pikkuhiljaa pystyy näkemään asioita mielessään ja kuvittelemaan häänsä!

Kommentit