Hääkirkko

Käytiin eilen Visan kanssa katsomassa hääkirkkoa. Itse en ollut siellä aiemmin käynyt, Visalle se oli tuttu esimerkiksi rippikirkon tiimoilta. Hääkirkkona toimii siis Espoon Leppävaaran kirkko, joka valittiin siksi, että sieltä pääsee nopeasti juhlapaikalle Villa Åkerblomiin.


Eilen sitten pääsin kirkkoa katsomaan. Ulkoapäin se oli aivan upea, puistomainen piha, suihkulähde ja kaikki. Sisälle päästyäni tajusin, että A) kirkko ei ollutkaan niin kaunis kuin olin luullut ja B) en välittänyt siitä. Olin luullut että häissäni kaiken pitää olla täydellistä ja eilen tajusin, että hääkirkolla ei ole. Minulle hääkirkko on vain nopea osuus, toimitus josta lähdetään itse oikeaan hääpaikkaan. Jos olisin tarkempi kirkosta, varmaan sanoisin Visalle, että ei onnistu, kyseisessä paikassa en naimisiin mene.


Leppävaaran kirkko on lähes kokonaan tiiltä, ulkoa ja sisältä. En ole ihan varma onko se kovin kaunista, mutta kirkko oli sopivan kokoinen meidän ~70 hengen juhlillemme. Itse pidän sitä vähän hassuna, jos isossa kirkossa on vähän väkeä, parempi pienempi kirkko siis meidän vierasmäärällemme. Ja mikä ilahduttavaa kirkossa ei ollut pitkiä kovia puupenkkejä, vaan penkkirivistöt. Paikalla oli myös lasten leikkipaikka, joka tullaan ehdottomasti keräämään pois meidän häidemme ajaksi.

Eiköhän tämä kirkko riitä meille. (:

Kommentit