With Love -häämessut 8.9.2018

Olin lauantaina Hämeenlinnan Vanajanlinnassa With Love -häämessuilla, jotka järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Keräsimme porukan hyvissä ajoin kokoon ja lähdimme Saran, Satun ja Sarahin kanssa matkaan jo perjantaina, sillä halusimme tutustua ja viettää tyttöjen iltaa kaikessa rauhassa Vanajanlinnan hotellissa.

Vanajanlinnan miljöö oli kertakaikkisen upea valtavine kivirakennuksineen, koivuin reunustetuin ajoteineen (en nyt muista olivatko ne koivuja juuri, mutta sillä ei varmaan väliä ole) ja läheisine Katumajärvineen (nimeä nauroimme tyttöjen kanssa :D). Lisäksi kun vielä viikonlopulle sattui upeat säät, pääsi linna ehdottomasti parhaimpaan loistoonsa.





Valitettavasti minun on myönnettävä, etten ehkä saanut kaikista parasta palvelua ravintolasta enkä vastaanotosta ja sängyt ja huoneet olivat superpienet (varsinkiin hintaansa nähden), joten on pakko sanoa, etten kyllä takaisin noihin kauniisiin maisemiin luultavasti ihan heti ole menossa. Olin ennen Vanajanlinnaan menemistä ajatellut, että sinne olisi ihana joskus mennä Visan kanssa viettämään romanttinen viikonloppu, mutta näiden kokemuksien jälkeen on pakko sanoa, ettei minulla nyt niin suurta hinkua takaisin ole mennä.

Perjantai-iltana kävimme Vanajanlinnan klubiravintolassa syömässä ja vähän nauttimassa iltaakin. Tämän jälkeen siirryimme Satun ja Sarahin hotellihuoneeseen, joka oli huomattavasti meidän huonettamme parempi ja isommat sängytkin, joten mahduimme kaikki neljä hyvin istumaan iltaa huoneeseen. Höpötimme hääjuttuja ja tutustuimme toisiimme, mikä on jälleen hääbloggaamisen yksi parhaita puolia.

Seuraavana aamuna suuntasimme kohti päärakennusta (yövyimme Ratsulassa), jonne olikin jo kerääntynyt VIP-tapahtuman ensimmäisiä vieraita. VIP-tapahtumaan oli kutsuttuna erilaisia hääalan vaikuttajia, joten olin innoissani, että pääsen taas tapaamaan uusia ihmisiä. Valitettavasti tämä ei käynyt toteen, paitsi pari uutta kasvoa, jotka ehdin ennen tapahtuman alkua tervehtiä. VIP-tilaisuus alkoi sillä, että meille kerrottiin Vanajanlinnasta, mikä oli ihan kiva kuulla kaikkea miljööstä. Kuitenkin se, että meille koko alkupuheen ajan sanottiin, että tilaisuus on rento, jossa ei vain kuunnella puheita, niin juuri puheenkuuntelemismeininki tapahtumassa mielestäni oli. VIP-tilaisuus oli lähinnä istumista, syömistä ja mainosten kuuntelemista, minkä koin todella harmilliseksi, sillä itse arvostan blogimiiteissä ja muissa "VIP-jutuissa" sitä, kun saan vapaasti keskustella ja tutustua muihin bloggaajiin ja hääalan ammattilaisiin.


Vanajanlinnan tarjoama ruoka oli kyllä erinomaista, isot kiitokset kokille ruoista! :) Myös juhlasali, jossa lounaan nautimme oli koristeltu todella kauniiksi, kun eri hääsuunnittelijat olivat suunnitelleet jokaisen pöydän erilaiseksi hääkattauksekseen. Vaikka meillä hääkattaus alkaa olla jo aika selvä, niin oli hauska nähdä ammattilaisten versioita ja ideoita hääkattauksista.

Kun olimme istuneet hyvän tovin ja kuunnelleet eri ihmisten myyntipuheita, pääsimme kiertämään messualuetta. Koko Vanajanlinna oli koristeltu todella upeasti ja esimerkiksi Floramoren kukat, joita oli ympäri linnaa, olivat todella upeita! Tykkäsin niistä erityisesti, koska ne eivät olleet pelkkiä morsiuskimppuja, vaan kukka-asetelmia oli linnan muotojen ja luonteen mukaisesti tehty ja aseteltu kiveyksille ja portaille.



Itse messualue oli mukavan pieni ja intiimi, jossa oli akustinen duo esiintymässä. Tämä akustinen duo oli mielestäni mukava erilainen lisä normi häämessuihin. With Love:ssa pääsi helposti juttelemaan erinäisten näytteilleasettajien kanssa, varsinkin koska VIP-tapahtuma-aikaan paikalla ei ollut ryysikseen asti väkeä. Vaikka messualue oli mukavan pieni ja intiimi, oli se kuitenkin nopeasti nähty (varsinkin morsiamelle, joka on tosi hyvällä mallilla hääsuunnittelussa), sillä yrityksiä ei paljoa paikalla ollut. Valitettavasti kuitenkin myös messuilla oli lisää myyntipuheita, joiden aikana kyllästyin ehkä hieman. Kun kaikki pyydettiin lähemmäs lavaa ja kuuntelemaan, koin tilanteen ehkä jopa hieman epämukavaksi.



Jälkiruoaksi saimme vielä messualueella ennen virallisten messujen alkamista kahvia sekä Say It With A Cake:n kakkua. Kakut olivat hyviä, mutta niiden syönnin jälkeen rupesimme Saran kanssa toteamaan, että ehkä meidän olisi aika suunnata takaisin pääkaupunkiseudulle. Menimme Saran kanssa odottelemaan Sarahia ja Satua Vanajanlinnan aulaan, jossa keskustelimme Suomen Hääsuunnittelijat ry:n muutaman edustajan kanssa. Heistä sai ihan hauskasti juttua irti ja meillä oli varsin mukava odotella, että Sarah ja Satu olisivat valmiit messualueen kiertämisessä.

Häämessujen VIP-goodie bag 💕 kiitos yhteistyökumppaneille, ihania lahjoja 😍

Jos olisimme ajaneet tyttöjen kanssa pääkaupunkiseudulta pelkästään VIP-tilaisuuteen ja häämessuille, olisin kyllä tosi pettynyt pieniin häämessuihin. Messujen suhteen täytyy kuitenkin muistaa, että ne järjestettiin nyt vasta ensimmäistä kertaa, joten ensi kerralla myös VIP-tilaisuus on varmasti parempi ja tämä on vain oma subjektiivinen näkemykseni verrattuna muihin häämessuihin joilla olen ollut.

Onneksi kuitenkin saimme itse luotua itsellemme hyvän reissun, kun meillä oli superhauska ilta ja ennen kaikkea pääsimme tutustumaan toisiimme. ♥

Kommentit

  1. Teillä oli kyllä mahtava tyttöjen reissu! Olisi ollut tosiaan kiva jutella enemmän muiden bloggaajien kanssa, mutta toivottavasti ensi messuilla sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meillä oli kyllä huosi reissu!:) Eiköhän Love Me Do:ssa sitten taas ehdi bloggaajaporukalla olemaan 💕

      Poista
  2. Huh. Nyt ei ehkä harmita ihan niin paljoa, etten päässyt. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Joo, ei tarvi harmittaa!:) Love Me Do:ssa sitten!;)

      Poista
  3. Hieno juttu, että toit tapahtumasta esiin hyvien puolien lisäksi myös niitä ei-niin-hyviä! Tällaisen vannoutuneen hääblogiharrastajan näkökulmasta on erittäin virkistävää, kun kaikkien bloggarien postaus tapahtumasta ei ole sitä yhtä ja samaa "suitsutusta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pystyin positiivisella tavalla erottautumaan joukosta. Aluksi hieman mietin, että uskaltaako negatiivisia asioita tuoda esille, kun hääbloggaajakollegoiden kanssa keskusteli, mutta totesin lopulta, että minun blogi, minun ajatukset. :) Pyrin kuitenkin tietenkin aina olemaan loukkaamatta ketään ja tuomaan myös hyviä juttuja esille.

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️