Häiden paperituotteet

Viime viikolla tuli painosta häiden paperituotteet eli tarkemmin sanottuna menut ja ohjelmat. Paperituotteet päätettiin tehdä itse ja painattaa töiden kautta tutulla painotalolla, TpT-Print Oy:llä, jotta saataisiin vähän hintaa alaspäin. Kutsujen teettäminen oli ollut sen verran kallista puuhaa, että muut painotuotteet saivat luvan olla edullisempia.

Näiden painotuotteiden oikeastaan ainoa linjaus oli se, että halusimme niistä mahdollisimman samantyyppiset, kuin hääkutsut olivat. Hääkutsut itsessään ovat aika simppelit, mutta niiden monimutkaisen painatuksen takia tilasimme ne erikseen. Muut painotuotteet oli puolestaan tarkoituskin olla simppelisti tekstiä neliöllä paperilla, joten ne pystyisin ihan hyvin itse tekemään InDesignilla. En ole aiemmin InDesignia päässyt käyttämään, joten olikin aika ottaa edes hieman kyseistä ohjelmaa haltuun.


Painotiedostoja tehdessä minulla oli vieressä hääkutsu, josta katsoin mallia: koot, fontit, sävyt ja kaikki. Ostimme netistä myös hääkutsuissamme käytetyn Great Mischief -otsikkofontin, jotta saisimme samat hääfontit (lisäksi Palatino Linotype ja Georgia) menuihin ja ohjelmaan.

Menun ja ohjelman lisäksi halusimme tekstituotteisiin jotain henkilökohtaista. Törmäsin netissä aikoinaan pöytäkoristeita etsiessä kuvaan, jossa pulloon oli laitettu lappu, jossa luki "than you for sharing our first meal together". Pidin tuolloin tuosta ideasta suunnattomasti, mutta piti hieman miettiä, miten hyödyntäisimme sitä oman näköisesti. Lopulta päätimme menun toiselle puolelle kirjoittaa, että "Kiitos kun jaat kanssamme ensimmäisen ateriamme Herra ja Rouva Ropposena".



Pitkän pähkäilytyön tuloksena olen tooooodella tyytyväinen menuihin, ohjelmiin ja erityisesti tähän "kiitos"-osioon. Paperituotteet jaetaan vieraiden paikoille siten, että päällimmäisenä kattauksessa tulee jokaiselle olemaan tuo meidän pieni kiitos. Olimme tarkkoja, kenelle kutsuja lähetämme ja haluammekin näin kiittää kaikkia "henkilökohtaisesti", että he haluavat osallistua elämämme tähän asti tärkeimpään päiväämme.

Paperituotteista tuli juuri sellaiset kuin halusin ja sain taas ison ja tärkeän asian ruksattua tehtävälistaltani. ♥

♥ 21 päivää jäljellä ♥

Kommentit

  1. Tosi kiva pieni yksityiskohta tuo kiitos-teksti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kovin - toivottavasti vieraatkin! 🥰❤️

      Poista
  2. Näyttää erittäin hyvältä, kaunista ja yksinkertaista. Mekin juuri tilattiin menut ja ohjelmakortit, sekä lisäksi myös banderollit, jotka toimivat kuvaustaustana vieraille. Nimikortit tulosteltiin itse.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️