HÄÄKUUKAUSI ON TÄÄLLÄ!!


No panic, hengitä. Breath in, breath out.

Tällä hetkellähän häihin on sellainen kevyt 25 päivää, eli noin 3,5 viikkoa. Mutta kuka morsian nyt hääpäiväänsä laskee päiviä, en minä ainakaan, pyh. :D

Viime aikoina on hääjutut taas edistyneet hienoa vauhtia, kun ollaan tavattu catering, hääkuvaaja, koirien hoitaja (suosittelen tutustumaan Tassuvahtiin, jos asut pk-seudulla ja kukaan tuttu ei voi hoitaa koiraa hääpäivänä!) ja vihdoin Johannes-bestmanillekin ostettiin puku, on hoidettu taas vähän lisää ostoksia ja tehty pikkusälää pois alta.

Vihkikirkkona toimiva Espoon tuomiokirkko ♥
Tällä hetkellä tehtävälista alkaa jo näyttämään ihan hyvältä, eli sen suhteen ei (hirveästi) panikoita:

Papin tapaaminen + kanttorille soittaminen
Papin tapaaminen on sovittuna 8:nnelle päivälle. Pappi pyysi miettimään etukäteen, jos on jotain, mitä haluaisimme hänen erityisesti puheessaan mainitsevan. Lisäksi täytyisi soittaa kanttorille ja kertoa missä kappaleessa hän on soittamassa toisten muusikoiden lisäksi. Kirkkoonhan meille tulee saksofonisti ja sellisti soittamaan kirkkobiisit, kanttoria tarvitaan vain yhdessä. :)

Parin kuvan teettäminen
Pikku juttu, mutta koska meillä ei paljoa enää muuta ole kuin pikkujuttuja, niin merkitään tämäkin. Tärkeä osa meidän koristelua on yhdet kuvat, joista viimeiset pitäisi nyt vielä teetättää.

Loppujen kangasservettien silittäminen
Silitin lähes kaikki kangasservetit kauan aikaa sitten, mutta muutama servetti oli niin likainen, että ne täytyi pestä ensin valkaisevalla pesuaineella. Nyt pesut on tehty ja servetit odottavat olkkarissa työtä.

Kaasojen ja bestmanien kiitokset
Ollaan päätetty mitä hankitaan, Visa hankkii jossain välissä.

Istumajärjestyksen kirjoittaminen peiliin
Hääpaikalle sisääntullessa on iso peili, johon kirjoitamme istumajärjestyksen. Tämä täytyisi siis vielä toteuttaa, kun lopullinen istumajärjestys on nyt selvä.

Vuokratavaroiden nouto
Olen sopinut vuokratavarat noudettavaksi 18. päivä, eli reilua viikkoa ennen häitä.

Peiliplaseerauksien kirjoitus
Pääsiäisenä sitten kirjoitellaan paikkamerkkejä!

Hääpäivän ohjeistuksien tekeminen
Ohjeistus bestmaneille ja kaasoille päivän kulusta kaikkine pienine yksityiskohtineen. Sovittiin hääviikon maanantaille palaveri heidän kanssaan, jossa käydään vielä ihan kaikki läpi.

Kaunistautumiset
Kampaaja, hiustenvärjäys, parturi, kynsien laitto... Nämä sitten hääviikolla pääosin.

Hääviikon perinteiset tehtävät
Pääsiäisen jälkeen selviää, mikä päivä päästään juhlapaikalle (eli heti kun on vapaa), toivon mukaan jo heti tiistaina päästään tavarat viemään! Tämän jälkeen sitten juhlapaikan valmiiksilaittoa, geelihelmien turvotusta, kukkien noutoa, donitsien haku, tiettyjen tarjottavien valmiiksiteko jne. Tehtävää varmasti riittää hääviikollakin, vaikka olen pyrkinyt tekemään mahdollisimman kaiken jo etukäteen valmiiksi.

Ei oo kauaa enää, mutta eipä oo paljoa tehtävääkään... ✌

♥ 25 päivää jäljellä ♥

Kommentit

  1. Te olette kyllä tosi hyvässä vaiheessa valmisteluja 😊 Meillä pyritään samaan, että tehtävää olisi mahdollisimman vähän juuri ennen hääpäivää eli saisi kaiken sellaisen hoidettua hyvissä ajoin mitä vain pystyy etukäteen tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että ulkopuolinen on tuota mieltä. :D Mulla on alusta asti ollut tarkoituksena, että asiat tehdään mahdollisimman valmiiksi hyvissä ajoin ennen häitä. Hääviikolle olisi tarkoitus jättää ihan ainoastaan ne, mitä ei vaan voi etukäteen tehdä. Odotan hääviikolle jotain "pommia" että yhtäkkiä huomataankin, ettei jotain tärkeää asiaa ole ja sitä täytyy yhtäkkiä lähteä kaupasta hakemaan ym, niin varaudun tällaisiin. :D Samalla tietenkin omaa mieltä rauhoittaa, mitä enemmän asioita on tehtynä ajoissa. :) Eli suosittelen kyllä tätä kaikille vahvasti. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️