Häähankinta: hääparinlasit ja sinkkivadit

Eilen saimme kotiin pitkään ja hartaasti odotetut sinkkivadit ja sunnuntaina saimme myös odotetut hääparinlasit! Ajattelin esitellä nämä nyt teille, koska molemmat tuotteet ovat aivan ihania.

Sovimme jo muistaakseni joskus keväällä erään Hääkirpputori-myyjän kanssa, että heidän häidensä sinkkivadit vaihtavat omistajaa häiden jälkeen. Sinkkivadit ovat IKEAn perinteiset kahdenkymmenen litran sinkkivadit (en tiedä myydäänkö vielä, ainakaan en juuri nyt etsimältäni löytänyt). Vadit täytyy tiivistää, jos niiden sisään meinaa laittaa vettä tai jäätä, mutta se on niin helppo operaatio, ettei meitä ainakaan haitannut!


Sinkkivateja on kaksi ja alunperin suunnittelinkin ne pihalle, jossa ne olisivat vettä täynnä ja niissä kelluisi kynttilöitä. Kun kuitenkin eilen saimme vihdoin vadit, tajusin, että ne olisivat ihan liian isot suunnitelmaani. Otamme häissä käyttöön siis plan B:n ja sinkkivadit täytetään jäillä ja juomilla, jossa ne ovat myös erittäin upeat. Neljäänkymmeneen litraan mahtuu varmasti hyvin juomia kylmään ja täytyy pestata joku täyttämään juomia aina välillä vateihin esille.

Sunnuntaina saimme myös hääparin lasit, jotka ostin Hääkirpputori-tyhmästä jo heinäkuun alussa, mutta koska olimme tuolloin kesäloman vietossa mökillä, oli laseilla kuljetusvaikeuksia (mikäli joku muistaa Instagramista). Lopulta kuitenkin ihana ystävämme ilmoittautui vapaaehtoiseksi tuolloin hakemaan lasit myyjältään. Ongelmaksi muodostui ainoastaan erinevät aikataulumme, joten emme ole ehtineet nähdä hänen kanssaan sen jälkeen, joten sain odottaa hääparinlasien saantia noin puolitoista kuukautta.


Lasit olivat käyttämättömät ja maksoin niistä aika minimihinnan, joten olen erittäin tyytyväinen. Olen paljon etsinyt hääparinlaseja, koska minusta idea on hauska, että hääparilla on erilaiset, vähän hienommat lasit ja niihin joko on kaiverrettu hääparin nimet ja päivämäärä tai lasit on "puettu" hääparin vaatteisiin. Mietin pitkään, että ostaisimme uudet hienot kaiverretut, mutta kun lasien hinta lähenisi sataa euroa yhden päivän takia, oli jopa minun pakko myöntää sen olevan turhaa, vaikka laseja käytettäisiinkin jälkikäteen.

Olen supertyytyväinen uusiinvanhoihin hankintoihin! ♥ Niille molemmille löytyy varmasti käyttöä jälkikäteen ja jos ei löydy, niin molemmat on helppo saada varmasti myytyä seuraavalle hääparille! :)

Kommentit

  1. Ooh, meiltäkin löytyy noita sinkkisaaveja, ja ne ovat kyllä ihania! :) Kivat myös nuo hääparin lasit, itse en ole vielä täysin päättänyt minkälaiset lasit meille haluan. Tavallaan juuri nuo kuvailemasi kaiverretut lasit olisivat ihanat, mutta toisaalta myös esim. Pentikillä on paljon erilaisia nättejä laseja joita olen katsellut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi sinkkivadit on kyllä rakkaus! 😍 hääparinlasit oli vaikea päättää mitä haluaa, mutta onhan ne niin kivat, että sellaiset on saatava! Toivottavasti tekin löydätte ihanat lasit lopulta 😍

      Poista

  2. Hienot hääparin lasit, nätit noinkin 😄 Me saatiin kihlalahjaks skumppalasit kaiverruksella ja käytetään niitä. En ollut edes ajatellut, että hääparin laseille olisi tarvetta. Tulivat hienona yllätyksenä 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta, että onhan noi ihanat noinki, ei tarvi mitään. :) Täytyy miettiä, että tarviinko minä :'D Aika ihana, että saitte kihlalahjaks! :) Varmasti tosi hyödyllinen ja kiva lahja myöhempääkin käyttöä varten.

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️