Kihlat 11.1.2017

Kihlasormuksissa kihlautumispäivänä lukee 11. tammikuuta. Me mentiin keskustelujen kautta kihloihin, joten en koskaan valitettavasti saanut mitään überkaunista kosintaa. Tämän takia meillä ei varsinaista kihlautumispäivääkään ole, vaan sormuksiin päätettiin laittaa se päivä, jona sormukset saatiin sormiin.

Koko ikäni odotin omaa übermahtavaa kosintaani, mutta koska en sitten jaksanutkaan odottaa 5:ttä vuotta Visan muuvia, päädyttiin kihloihin tällä tavalla. Sinällään ei haittaa, mutta vähän harmittaa, kun ihmiset kysyy, että "mites se Visa kosi?", ni ei olekaan mitään kaunista stooria esittää. Ite en myöskään sitä tyyppiä oo, et kosisin itse, joten nyt mentiin näin.

Sormukset löytyivät Kultajousen Elegance -liikkeestä Sellosta. Visa otti valkokultaisen ohuen rinkulan ilman kommervenkkejä ja omaan valkokultaiseeni rakastuin aika vauhdilla. Mun sormuksessa on 23 kpl timantteja, joista yksi isompi keskellä. Vähän erilaisempi asettelu veti puoleensa, aikalailla just mitä olin ettinytkin!(:




Vielä loppuun hauska kertomus kun mentiin Keski-Suomeen kertomaan mun vanhemmille, mitä on päässy tapahtumaan. Ilmoituksen jälkeen äiti vaa totes, että no hän oli jo etsiny meidän edellisen viikonlopun Tallinnan reissukuvista sormuksia! Joo oltiin kyllä sieltäkin etsitty sormuksia, mutta pääosin matka ja kihlutuminen ei toisiinsa liittyneet. Mistä se voi tollasta arvata, kun ei tosiaan vihjattu asiasta mitenkään etukäteen? Mummy knows, always.
Onko jollakulla jakaa vastaavia hauskoja kihloistakertomistarinoita?:)

Kommentit