Enää ei voi vaihtaa!

Onko kukaan vielä miettinyt mihin blogin nimi "enää ei voi vaihtaa" viittaa? Siihenkin on hauska "tarina" ja liittyy häihin olennaisesti!(:

Kun ruvettiin Visan kanssa seurustelemaan virallisesti syntyi tälläinen sisäpiirin vitsi. Aina kun "valitti" toiselle jostain, esimerkiksi vessanpytyn renkaan ylös jättämisestä (jota Visa ei onneksi tee btw), toinen pystyi asian kuittaamaan, ettei enää voi vaihtaa kun seurustellaan jo. Jossain vaiheessa käytettiin tähän myös, että "itepä valitsit" tai "itepä oot naises/miehes valinnu".

Tämä hauska sisäpiirin vitsi on kulkenut nyt muutaman vuoden mukana, joten on erittäin sopivaa, että hääauton takaikkunaan tulee teksti "Enää ei voi vaihtaa" ja tuleva sukunimi sekä päivämäärä. Silloin ei sitten enää vaihdellakaan niin helposti sitä toista siitä viereltä. Jotain niin meitä. (:


Onko teillä jotain kivoja sisäpiirin vitsejä, jotka tulevat häissänne näkymään? Miten saatte ne esille ja ymmärretyiksi?

Kommentit

  1. Ihan supersöpön näkönen ja ihanan sandemainen blogi! Kiva päästä täältä kauempaakin seuraamaan valmisteluja. Onnee vielä, ihanaa kun oot niin innoissas ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika! Teen parhaani pitääkseni teitä luupissa vähän muutenki!(: ❤

      Poista
  2. Oi ihanaa 😍 voi häät! Jään innolla seurailemaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan häät tosiaan!(: jään myöskin seurailemaan! :D

      Poista
  3. Hauska ja persoonallinen tarina blogin nimellä! :) Ja tuo on vielä sellainen, joka sopii hyvin juuri hääautoon kun vieraatkin ymmärtävät sen. Monien inside-vitsien ongelma on etteivät ne ole hauskoja kenenkään muun mielestä tai niitä ei vain ymmärrä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Kieltämättä on ongelmallista tuoda häissä omia sisäpiirin vitsejä esille, jos ne on vaikeasti ymmärrettäviä. Onneksi tämä meidän oma joke on niin helposti ymmärrettävä, että on helppo hyödyntää!:)

      Poista
  4. Minusta blogin nimi on ihan mahtava. :D En tiedä tuleeko meillä sisäpiiri-vitsit näkymään juuri ollenkaan, ehkä polttareissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos!:) joo se on pieni taiteenlaji saada sisäpiirinvitsit näkyviin ja ymmärretyiksi! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️