Hääviikko on täällä!

Kaikki kyselee, millaiset ovat tämän morsiamen fiilikset, kun häihin on vajaa viikko. No aika sekamelskaiset etten sanoisi. :D Toisaalta on aika epäuskoinen olo, että häät on oikeasti täällä. Näitä on suunniteltu niin pitkään, että tällä hetkellä on vain epäuskoista, että ne ovat ihan kohta täällä. Ja että minusta tulee ihan kohta rouva, häh?! Lisäksi koska olen tosiaan vastikään aloittanut uuden työn, niin kaikki ajatukset ovat viime aikoina keskittyneet työhön, joten en ole ehtinyt häitä paljoakaan stressaamaan, vaikka ajatus koko ajan aivoissa jossain taka-alalla pyöriikin.

Mutta vaikka hereillä en häitä stressaakaan, niin viime viikolla näkemieni lukuisien hääpainajaisten perusteella voisin ajatella, että kyllä se jännitys ja stressi sieltä on tulossa. Unissa olen niin eksynyt matkalla kirkkoon, kampaajalla on kestänyt hiusteni laitto niin kauan että olen myöhästynyt, kuin vierailla on ollut niin tylsää, että olemme Visan kanssa heille kehottaneet, että kyllä he saavat lähteä kotiin.


Visan fiilikset näin lähellä häitä ovat puolestaan seuraavat: Nyt tässä auringossa takaterassilla istuessa voi vain nauttia. Kevät on saapunut ja mieliala on muutenkin erittäin hyvä. Pikku hiljaa kuitenkin jännitys kolkuttaa takaraivossa, että mitähän hääviikko tuo tullessaan. Onneksi Sande on erittäin hyvin ja järjestelmällisesti suunnitellut hääviikon aikataulun sekä tekemiset. Tämä tuo minulle varmuutta, että kaikki menee varmasti hyvin. Toki viikkoon varmasti mahtuu paljon stressiä sekä mahdollisia unettomia öitä. Nyt vain sormet ristissä toivon, että kaikki menee hyvin ja meistä tulee "yhden nimen perhe" <3

Olemme tässä kuukauden mittaa vahtineet tiukasti kevään etenemistä ja pakko myöntää, eihän se ihan niin nopsasti ole edennyt, kuin olisimme halunneet. Pääasia kuitenkin, ettei hääpäivänä toivottavasti sataisi. Viime aikoina olemme ryhtyneet myös vahtimaan sääennusteita, tällä hetkellä hääpäivänä näyttäisi olevan 12 astetta ja puolipilvistä, nyt ei kun sormet ristiin, että tämä ennuste pysyisi ja pitäisi paikkaansa.

Viime viikolla ystäväni Satu värjäsi hiukseni ja leikkasi pahimmat kuolleet latvat pois. Torstaina Visa kävi hakemassa tilaamamme vuokratuotteet Meventiltä Hämeenlinnasta, joten peiliplaseerauksetkin on nyt kirjoitettu.


Hääviikon ohjelma näyttää noin periaatteessa tältä:
Maanantai tapaamme häätiimin kanssa, kaasot ja bestmanit tulevat meille ja käymme koko hääpäivän läpi pienintä piirua myöten, että kaikki on kaikille selvää.
Tiistai soitamme hääpaikalle ja sovimme milloin pääsemme hääpaikalle. Tällä hetkellä näyttäisi, että tiistai on vuokrattu, joten mahdollisesti keskiviikkona pääsemme Åkerblomille. Tämä selviää tiistaina. Lisäksi pakkaamme tavarat valmiiksi lähtöön.
Keskiviikko Toivottavasti juhlapaikan valmiiksilaittoa ja tavaroiden roudausta. Minulla on vähän kauneudenhoitoa luvassa.
Torstai Mahdollisesti lisää juhlapaikan valmiiksilaittoa.
Perjantai Viimeiset silaukset juhlapaikalla tarvittaessa. Visa (ja bestmanit?) tekevät illalla mocktail-tarjoilut valmiiksi tai ainakin mahdollisimman valmiiksi. Minulla on mahdollisesti kauneusjuttuja sekä siirryn kaasojen kanssa Sello GLO:hon heti kun ehdin. Illasta olen pyytänyt ystäviäni GLO:n baariin, jossa nostamme viimeisen kerran lasia neiti Räisäselle ja voimme hyvästelläkin hänet. <3 Visan suunnitelmista en tiedä, jos bestmanit tulevat meille yöksi, niin kai he saunovat ja kaljoittelevat.

Yritän hääviikosta kertoa mahdollisimman hyvin Instagram Storyyn, mutta katsotaan kuinka käy! :)

Wish us luck!♥

♥ 5 päivää jäljellä ♥

Kommentit

  1. Onpa kyllä jännittävää 😁 Ihanaa hääviikkoa teille! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä tosi jännittävää! 🥳 Kiitos, nautitaan nyt tästä! 😍

      Poista

  2. Ihanaa hääviikkoa! 😍😍

    VastaaPoista
  3. Jännää! Tsemppiä hääviikon touhuihin!:)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa hääviikkoa! <3 Kuulostaa siltä, että aika lailla mukavaa puuhaa on tälle viikolle enää luvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! 😍❤️ Oon aika hyvin joo saanut tehtyä kaikki etukäteen tehtävät, niin ei paha viikko tulossa kyllä. :)

      Poista
  5. Tsemppiä loppukiriin! Kiva päästä pian teidänkin hääpäivästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jaan kyllä sitten häämatkan jälkeen hääjuttuja! 😍

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️