Juhlat voivat alkaa



Potrettikuvauksen jälkeen taitoimme hääautollamme pienen matkan kuvauspaikasta hääpaikallemme Villa Åkerblomiin. Vastassa meitä oli onnittelevat vieraamme, joilla näytti olleen mukava mocktail-hour. Asetuimme Visan kanssa vierekkäin ja otimme onnittelujonon heti ensimmäisenä, jotta vieraat saisivat kuohujuomaa. Onnittelujono oli ihana, minä halailijana tietenkin halasin kaikki 60 vierasta läpi. Onko mitään sen parempaa, kuin saada 60 halia, joiden antaja on oikeasti todella onnellinen puolestasi? No ainakin yhteen ihanimmista jutuista menee. :)

Johannes-bestman toivotti kaikki tervetulleeksi tervetulojonon jälkeen ja ohjasi heidät alapihalle, jonne kuvaaja halusi ihmiset yhteiskuvia varten. Otimme tässä vaiheessa siis kuvat koko vierasporukasta sekä hääparista molempien perheiden kanssa yhdessä ja erikseen. Niistä kuvista tuli todella kauniita! Meidän ottaessa kuvia muut vieraat siirtyivät sisälle kaasojen ja bestmanien opastuksella etsimään paikkaansa.





Sisällä juhlan aluksi kun odottelimme ruokaa kaasot ja bestmanit esittäytyivät ja oli yksi rento tutustumisleikki. Olimme hieman aikatauluistamme etuajassa, joten kun tähän väliin yhtäkkiä tuli ylimääräistä aikaa, piti kaasojen ja bestmanien hoitaa siihen ajantäytettä. Tässä kaasoni ja bestmanit olivat superhyviä kyllä koko päivän! Ei tarvinnut huolehtia aikatauluista, sillä pystyin luottamaan, että he hoitavat. Superkiitokset heille! <3

Ennen ruokailua cateringimme Juhlapalvelu Merirosvojen kokki esitteli menun. Pakko sanoa, että tämä oli ihan huikea ohjelmanumero, sillä hänellä oli superhauska tapa esitellä ruoat ja kaikki vieraamme nauroivat sydämensä kyllyydestä! Ihan huikea yllätysjuhlanumero. Ruoka sai ylipäätään todella paljon kehuja kaikilta vierailta. Meille häiden järjestämisessä tärkeintä oli hyvä ruoka, fiilis ja juoman loppumattomuus, joten näiltä osin voisin sanoa, että onnistuimme täydellisesti! <3

Menumme:
Härkäcarpaccio & parmesanjuustoa
Lohicevicheä
Lohitartaria & saaristolaisleipää
Kasvisratatouillepyöryköitä
Kana-caesarsalaattia (krutongit erikseen)
Kreikkalaista fetasalaattia
Paahtopaistia keittiömestarin punaviinikastikkeessa
Uunilohta talon tapaan
Perunagratiinia














Saimme koko illan kuulla kehuja häissämme tarjoilluista ruoista, niin normi-, kasvis-, kuin muun erikoisruokavalioillekin tehdyt ruoat olivat erinomaisia! Lämmin suositus Juhlapalvelu Merirosvoille todellakin! :)

Kaikki upeat kuvat jälleen kerran Mika Sarjos.

Kommentit

  1. Mä kans halasin melkeinpä jokaisen vieraan läpi! Oli jotenkin niin iloinen olo, että olin vaan syli avoinna kaikille onnittelijoille, vaikka kaikki vieraat ei ihan niin tuttuja taikka kovia halailijoita oliskaan ollut:D Vitsi nuo teidän ruuat näyttää kyllä herkullisilta! Ei ihme, että ruoka sai kehuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mistähän johtu se superonnellinen fiilis 😍 oli kyllä ihanaa, ah! Ja ruoat oli niiiin hyviä!

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️