Hääaamun valmistautuminen


Meidän hääaamu valkeni rauhallisena ja aurinkoisena sateisen yön jälkeen. Itse heräsin aamuviideltä, kun Iidan herätyskello herätti hänet suihkuun. Mulla ja Hekellä olisi ollut mahdollisuus nukkua vielä varttia vaille kuuteen, mutta itse en pystynyt enää nukkumaan heräämisen jälkeen. Vaikka ei jännittänyt edelleenkään, oli ihana muhista yksin hiljaisuudessa ja nauttia oman hääpäivänsä tunnelmasta.

Ihana Irina saapui kuudelta ja ryhtyi työstämään näitä neitejä morsiameksi ja kaasoiksi! Irina aloitti kampauksista ja kun kaasojen kampaukset olivat valmiita, he lähtivät aamupalalle. Siinä vaiheessa kun jäimme Irinan kanssa kaksin alkoi jännitys vihdoin valtaamaan minut (vain noin viisi tuntia ennen häitä siis!). Jos jotakuta kiinnostaa päivän aikataulut, niin olimme varanneet tunnin jokaisen kampauksiin ja tunnin meikkeihin (yhteensä siis kuusi tuntia). Irinalta meni vähän vähemmän aikaa, mutta hyvä varata ennemmin liikaa kuin liian vähän aikaa. :)

Huikea kuvaajamme Mika Sarjos tuli aamupäivän aikana kuvailemaan meidän hääaamuamme, jonka kauniin odottavan hengen hän sai mielestäni aika hyvin taltioitua kuviin! <3 Lopusta löytyy myös pari hauskaa kuvaa, kun Mika otti minusta ja kaasoista kuvia, kun kaasot yhteistuumin nyörittivät mekkoani kiinni ja lopulta huomasin vannehameen puuttuvan mekon alta. Ei auttanut kun kaasojen sukeltaa mekon alle vetämään vannehametta paikalleen. Naurua riitti! <3

Lähtiessämme hotelliltamme kahdentoista jälkeen aloin hississä ensimmäisen kerran itkeä. Olen supertunteellinen, joten vähän yllätti, että meni näinkin pitkään ensi itkuun! Olin etukäteen ajatellut, että tulisin pillittämään onneani koko aamun! :D Varsinkin kun näin GLO hotellin edessä meitä odottavan Visan kaksoisveljen Lassin, rupesin itkemään entistä enemmän!

Kaiken kaikkiaan hääaamun valmistautuminen oli täydellinen hetki nauttia rauhaa, jännitystä ja kihelmöivää odotusta rakkaiden ihmisten kanssa. Itse en missään nimessä toivoisi, että olisin ollut Visan kanssa kotona häitä edeltävän yön. Puhdasta rakkautta kaasoille, olette ihania! <3



























Kaikki kuvat ottanut hääkuvaajamme Mika Sarjos.

Kommentit