Love me do -häämessut: blogimiitti

Sunnuntaina oli Love me do:n blogimiitti, joka meni valitettavasti itsellä vähän puolilla valoilla, kun olin (ja olen edelleen) valitettavasti kipeänä. Visa kertoo myöhemmin häämessuista yleisesti, minä kerron nyt vain blogimiitistä.

Aamu alkoi omaan viikonloppuuni nähden suht aikasin, kun suuntasin Helsingin keskustaan, josta me bloggaajat saimme kyydin Kovasen upealla mustalla bussilla. Bussimatkalla ehdittiin jo hieman höpöttää tuttujen bloggaajien kanssa ja Kaapelitehtaalle saavuttuamme pääsimme blogiloungeen, jossa tutustuimme myös uusiin tuttavuuksiin. Samalla kun söimme Festa Zannonin upeita ruokia esittelimme itsemme ja blogimme toisille bloggaajille.

Tälläinen ihana toivotus odotti meitä saapuessamme! Love me do:hon on aina ihana tulla! ♥





Lounaan jälkeen osa bloggaajista lähti kiertämään messuja, mutta koska minä olin jo edellisenä päivänä kiertänyt ne, jäin muutaman bloggaajan kanssa vielä hetkeksi höpöttelemään blogiloungeen. Kun lähdimme viimein messuille, suuntasimme ensimmäisenä Glitter by ElinaK:n ständille, sillä olimme saaneet sähköpostia, että hänellä olisi meille bloggaajille jotain pientä kivaa. Sen lisäksi, että saimme häneltä ihotimantteja (kuva myöhemmin), Elina ja hänen upeat meikkaajansa laittoivat meihin hieman blingiä, jotka olivat nii-in upeita! Nää glitterit sopis niin polttareihin (vink vink kaasot :D) kuin häihinkin!

Plus ElinaK itse oli aivan ihana tyyppi! Jo hänen takiaan kannattaa joskus vierailla Glitter by ElinaK:n liikkeessä tai ständillä joskus!




Kiersimme nopeasti messualuetta, kunnes suuntasimme kohti kansainvälistä häämuotinäytöstä, joka sanalla sanoen oli upea! Nautin muotinäytöksistä ehkä eniten koko messuilla (muun muassa siksi, että sain vain istua alas, kipeänä olo alkoi verottamaan jo muutaman tunnin jälkeen voimiani), koska puvut olivat aivan upeita! Harmikseni en oman tyyppistä pukuani nähnyt, mutta kaikki puvut olivat silti upeita! Syksyllä oli mielestäni hieman erilaisia pukuja sekä toisiinsa nähden, kuin perus hääpukumuotiinkin nähden.





Tällästä mekkoa halusin ensin hääpuvukseni ja on edelleen vahva plan B tai C tai niin edelleen :)

Tää selkä on ihana!

Tää malli on ollut aiemminkin Love Me Do:n näytöksissä ja mun ehdoton suosikki! Jotenkin niin söpö naapurintyttö :)



Tää on hieno! :)

Pitäiskö iteki ottaa jääpala kukkakimpun tilalle? :D




Kansainvälisen hääpukumuotinäytöksen jälkeen oli pieni tauko, jonka aikana kaikki ihmiset katosivat alakertaan messuilemaan. Tämän jälkeen alkoi häähuutokauppa, joka (valitettavasti pakko sanoa) oli aika floppi. Jos huutokauppa olisi ollut heti muotinäytöksen perään, etteivät ihmiset olisi ehtineet kadota paikalta, olisi huutajia ollut enemmän ja hinnat olisivat saattaneet nousta vähän korkeammiksi. Itsellä ei ollut tarvetta millekään, vaikka erittäin hyvillä hinnoilla merkkitavaraa lähti (osa oli jopa kymmenesosan oikeasta arvostaan).

Häähuutokaupan jälkeen palkittiin Vuoden hääblogit 2018. Sekä Vuoden uusi hääblogi 2018 että Vuoden hääblogi 2018 menivät Wedding Edition - Mutsis On:ille. Onnea todella paljon Emilialle! ♥ Omille äänestäjilleni todella paljon kiitoksia, oli huikeaa päästä edes finaaliin! :)



Ja tässä kaikki blogimiittiin osallistuneet ♥ Kiitos kaikki ihanasta päivästä!

Vuoden kaunein morsiuskimppu -äänestyksen top 3. Oikeanpuolimmainen keräsi eniten ääniä!
Seuraavaksi oli vuorossa kotimainen hääpukumuotinäytös, jonka helmiä näet seuraavaksi!



Tämä kimppu. ♥


Uuu, ihasteltiin muiden bloggaajien kanssa tätä pukua! Helma maahan asti, niin ois täydellinen. Toi helma on ihanan bling!






Tää on niin upee selkä! Visa ei tykkää oikee avoimista selistä, mutta hmmm, oishan tää ny hieno! :D



Got nothing to add.





Kaiken kaikkiaan kotimainen hääpukumuoti ei oo hirveesti mun juttu, mutta upeita ne kyllä on!

Kotimaisen hääpukumuotinäytöksen jälkeen kiiruhdettiin alakertaan ja noudettiin meidän goodie bagit, jotka yhteistyökumppanit oli meille ihanina lahjottaneet! Kiitos todella paljon Tanja Oriflamelta ja Viking Line lahjoista, Festa Zannoni ja Mionetto tarjoiluista, Kovanen kyydistä ja Love Me Do ja ihanat bloggaajat päivästä! ♥



Tää Henkellin alkoholiton skumppa on niin hyvää! Tätä tulee ehdottomasti meidän häihin alkoholittomaksi vaihtoehdoksi!


Kiitos todella paljon taas Love Me Do! Palataan asiaan 6.10! ♥

Kommentit