Häästressin helpottaja

Tai en tiiä helpottajasta, mutta kiireessä asioita tuppaa unohtumaan, joten ainakin häästressin keskellä muisti. Eli siis Trello. Otin vihdoin tänään Trellon käyttöön myös meidän häiden suhteen. Mitä tehdään ja milloin. Kuka tekee mitäkin. Mitä askarrellaan. Mitä pitää ostaa. Jne aina loputtomiin asti.

Trellossahan luodaan siis "taulu" (esim. häät), jonka sisälle luodaan luetteloita (esim. kirkko) ja niiden sisälle kortteja (esim. varaa kirkko). Näihin saa lisäkommentteja ja aikamääreitä sekä jakaa porukan kesken, jotta kaikki pääsevät näkemään ja muokkaamaan taulua. Meidän häiden taulussa ei vielä ole paljoakaan tehtäviä, koska tuntuu ylitsepääsemättömältä kirjoittaa kaikki miljoonat jutut ylös. Konkretisoituu tän koko homman paino kerralla. Täytyy varmaan vähän kerrallaan kirjottaa ylös ja pyrkiä olematta selaamatta koko taulua kerrallaan. :D

Täytyy yrittää nyt myös käyttää tätä häiden tiimoilta ja pitää ajan tasalla, jotta kaikki asiat sitten myös muistais tehdä.

Trellon lisäksihän meillä on käytössä Drive, johon kerätään inspis-kuvia, budjetti, vieraslista, ym kaikki tärkeä. Kaasojen kesken meillä on myös WhatsApp-ryhmä, jossa pääsen rauhassa intoilemaan kaikesta näin etuajassa. Varmaan ensi vuoden alusta täytyy myös bestmanit sekä sulhanen ottaa ryhmään mukaan, josko hekin tietäisivät joskus jostakin. Toivottavasti tekniikka pelastaa nää häät.

Kuvassa mukana Laku-rakas <3

Kommentit