Häähankinta: ikkunat

Käytiin äsken hakemassa muutama viikko sitten naimisiin menneiltä kavereilta ikkunoita meidän häihin. Puhuttiin joku tovi sitten Even kanssa, että mä haluan ikkunat häihin, joihin kirjoitetaan tervetulosanat, menu, pöytäjärjestys, ohjelma, tai jotain. Kätevästipä sattui, että heidän häihinsä oli tulossa juuri samanmoiset ikkunat, joten sovittiin, että me ostetaan heiltä sitten ikkunat, kun häät on ohi. He saavat ne pois nurkista, rahansa niistä takaisin ja me saadaan kätevästi ja edullisesti ikkunat, joiden tiedetään olevan juuri sellaiset kuin halutaan.




Nää saa nyt hyvän tovin varastossa odottaa kiltisti, ennen kuin pääsevät valokeilaansa, mutta eiköhän ne hyvissä ajoin kaiveta sitten esille ja tarkempaan tarkasteluun, että mitä kirjoitetaan ja miten. Eniten tässä jännittää just se, et kuka noihin kirjoittaa haluamat tekstit, koska oma käsiala ei ehkä niin kaunis oo, että haluaisin sitä häissäni katsella näin tärkeässä roolissa. Täytyy laittaa varmaan kaasojen ja bestmanien käsialat syyniin, haha!

Ikkunoiden lisäksi saatiin Eveltä ja Reimalta myös soittokello, joka kaasot ja bestmanit käyttävät ohjelman alkamisesta ilmoittaessaan. Mietin vielä miten se koristeltais meidän häihin sopivaksi, mutta tällä hetkellä on mielessä perus rusetti tai esim tarra, jossa lukisi meidän nimet (sillä edellytyksellä, ettei se liikaa vaimenna kellon kilinää).


Ja itseasiassa tän kellon suhteen mä tykkään paljon siitä, että se oli jo ystävillä, seuraavaks meillä ja toivottavasti saan annettua sen eteenpäin seuraavien ystävien häihin (kunhan ensin joku kihlapari edes ilmoittautuu). Tykkään perinteistä ja musta ois hauska, jos vaikka tää kello siirtyis eteenpäin kavereille. :)

Kommentit