Morsiamen pukeutuminen

Itselle ulkonäköasiat ovat hieman vieroksuttuja asioita, enkä aluksi meinannutkaan kertoa sen tarkemmin ollenkaan meidän hääpukeutumisestamme. Kuitenkin Instagramissa tehdyn kyselyn perusteella mielipiteeni jäi häviölle noin 1-99, joten tässäpä nyt tarkempi postaus tämän morsiamen hääpäivän lookista. Visanhan smokkikokonaisuus vuokrattiin Tapiolan Juhlapuvusta, joten siitä ei ole oikein mitään kerrottavaa. :D

Itse lähdin hyvissä ajoin etsimään kaikkia asusteita, jotka ostin osin käytettynä, osin uutena. Ensimmäisenä kokonaisuuteeni ostin käytettynä Facebookista hunnun noin 1,5 vuotta ennen häitä. Tuolloin oli vielä vähän mietinnässä, laitanko huntua vai en, mutta tiesin silti tarkalleen, millaisen hunnun haluaisin, jos huntuun päätyisin. Siksipä sen oikean hunnu löydyttyä hyvällä hinnalla, hain sen heti.




Seuraavaksi ostin yhdet kengät noin vuotta ennen häitä, mutta päädyin vielä vaihtamaan ne muutamia kuukausia myöhemmin. Uudet kengät olivat juuri mitä hääkengiltäni halusin, yksinkertaiset valkoiset korkokengät, joissa olisi noin 5 cm korot, joilla jaksaisi helposti olla koko päivän ja tanssia koko illan.

Hääpuvun ja -korut ostin samaan aikaan Zazabellasta aika tarkalleen 13 kk ennen häitä. Zazabellassa oli alet menossa, joten menin sinne kaasojen kanssa "vain katsomaan". No pukuhan sieltä mukaan lähti! :D Puku olikin sitten juuri minulle täydellinen, sitä piti tietenkin hieman lyhentää ja yläosaa muokata, mutta muuten puku sopi täydellisesti luonteelleni sekä vartalonmallilleni. Sain sekä häissä että jälkikäteen todella paljon kehuja, että hääpukuni sopi minulle täydellisesti.

Hääkorujen osto tuli itsellenikin vähän yllätyksenä, mutta olin jo etukäteen tiennyt, että haluan klassiset pisarakorvikset ja -kaulakorun, joten Zazabellassa ne nähtyäni päätin ostaa ne saman tien.

Suosikkituoksu, jonka uusimman pullon sain vuosipäivälahjaksi Visalta


Oikeanpuoleisimmat on morsiamen :) Kuvan otti jompikumpi kaasoista.






Kuva häävieraan ottama
Ainiin ja (hääkuvia selaillessa tuli mieleen), olihan mulla myös bolero kirkossa ja osassa potreteissa! Sen ostin myös käytettynä Facebookista, muistaakseni ei siis kuitenkaan ollut käytetty, vaan myyjä oli ostanut, muttei sitten käyttänytkään. Sopivaa boleroa/systeemiä harteille olin etsinyt jo tovin, mutta tämäkin löytyi vähän vahingossa netistä.

Kaiken kaikkiaan olen mielettömän tyytyväinen, miltä näytin hääpäivänä. Irina teki upeaa työtä meikin ja kampauksen osalta ja kaikki asusteet ja häämekko näyttivät täydellisiltä keskenään.

Kuvat upean Mika Sarjoksen ottamat, ellei toisin mainita <3

Kommentit