Syynissä tuolien koristeet

Tällä hetkellä ei paljoa häärintamalla tapahdu. On tapahtunut vähän surullisia juttuja, jotka pysäyttää ja nyt vähän mietityttää miten tästä jatketaan. Mutta show must go on, häät lähestyy hälyttävää vauhtia, kun ihan pian on enää 5 kuukautta jäljellä! Hurjaa, että ensi kuun lopussa voitaisiin laittaa jo avioliiton esteet tutkintaan! 🙈

Tässä kuussa on kuitenkin mietityttänyt tuolien ulkonäkö. Aiemmat mietinnät ovat (jälleen) vaihtaneet suuntaansa. Siinä missä aluksi mietimme, että tuolit saisivat olla ilman koristuksia, koska ne ovat ihan siistin näköiset, olemme kuitenkin nyt päätyneet pukemaan ne valkoiseen ja koristelemaan ne. Yli kaiken vihaamani valkoiset spandex-tuolinpäälliset on hankittu ja nyt mietinnässä on loppu koristus.

Kuva täältä.
Rusetit olisivat aika perinteinen juttu, mutta sitä en niin tiedä, kuinka meidän häiden juttu se olisi. Olemme yrittäneet vähän välttää "turhia" perinteisyyksiä häiden suhteen, joten pidän rusetit meidän plan ö:nä, mutta pähkäilen kyllä eri vaihtoehtoja vielä. Yksivaihtoehto on tietenkin tehdä tuolirusetit ja piristää niitä jotenkin. Helpoin koristus olisi jokin pieni kukka rusetiin sidottuna, mutta koska meillä ei häissä kukkia ole, olisi se vähän irrallinen koriste. Olen myös miettinyt, jos tuohon kukan paikalle saisi jonkun pienen valon tai muun koristeen, mutta se idea on nyt haudattuna mahdottomuuksien takia.

Kuva.
Yksi vaihtoehto on myös ollut, että perinteisen rusetin sijaan nauha solmittaisiin erilailla. Näin idea olisi perinteinen, mutta freesillä toteutuksella, joka voisi oikeasti olla vähän parempi meidän häihin.

Kuva
Kuva

Ja jos me ei haluta sitten lopulta mitään nauhaa tuoleihin, niin vaihtoehtojahan riittää, sillä tuolit voi toki koristella muinkin tavoin. Meillä toki tuota koristelua vähän vaikeuttaa tuolien muoto, sillä niissä ei ole kunnon kulmia, joista voisi laittaa roikkumaan koristeita ja jos käytämme tuolihuppuja, vähentää sekin hieman monipuolista tuolien koristelua. Katsotaan mitä keksitään! :)

Kuva
Kuva

Kuva

Ja siis tuolien koristelussahan vaan taivas on rajana. Vähän kun googlailee "wedding chair decorations" saa ihan mielettoman upeita ideoita tuolien koristeluun. Toivottavasti sekä me että kaikki muutkin uskaltaa rohkeasti lähteä kokeilemaan muutakin kuin perus rusetteja. :)

Kommentit

  1. Nättejä vaihtoehtoja oot kyllä löytänyt! Mietin, että nuo roikkuvat purkit tai vastaavat ei ehkä ruokatuoleissa ole kovin käytännölliset, kun ne tekee tuolien siirtelystä (istumisesta ja nousemisesta) pientä akrobatiaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta, ne on ehkä eniten tarkotettu reunimmaisiin/vihkiseremonian tuoleihin, mutta laitoimpa ne silti tohon mukaan. :) Mut joo, tota samaa mietittiin kun ollaan eri vaihtoehtoja puntaroitu. :)

      Poista
  2. Tuolien koristelu askarruttaa vähän itseäkin. Toisaalta meidän juhlapaikalla on niin perus puutuolit metallijaloilla, että olis ihan kiva ne koristella. Mutta toisaalta tuolirusetitkin voi lähteä repsottamaan ja näyttää sitten rumalta loppiollasta, niin onko siinä koristelussa siinä tapauksessa mitään hyötyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin jo eilen, mut nähtävästi tää taas kadotti mun vastauksen. Mutta siis, kyllähän ne tuolit koristeltuna tuo vähän juhlavampaa fiilistä juhlapaikalle. Siinä oot kyllä oikeessa, että loppuillasta ne repsottavat koristeet ei ehkä oo hirveen kauniit, et ne täytyy kyl kiinnottaa kunnolla. :)

      Poista
  3. Meille on tulossa ihan vaan perinteiset tuolirusetit, mutta ihanaa, että tuot esille myös muita kivoja ideoita! :) Itseäni houkuttaisi koristella kukille morsiusparin tuolit, mutta toisaalta mietin huomaako sitä sitten kukaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin ois toki vaihtoehto, että koristelis hääparin tuolit jotenki vähän erilailla, niin sais erottuvuutta, mutta myös pääsis koristelemaan vähän erilailla ees osan tuoleista. :) Varmasti huomaa, jos osaa oikein laittaa! :) Jos laitat tuolin taakse jotain ja morsiuspari istuu selkä seinää vasten, ni sitten tokikaan ei :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️