Iidan vieraskynä: Kaaso äänessä

Moi kaikki Sanden lukijat! Niin kuin Sande teille aiemmin lupaili, mut on nyt päästetty tänne kirjoittelemaan kaasoilun fiiliksistä sekä häistä ja niiden suunnittelusta yleisesti mun näkökulmasta.

Olen siis Iida, toinen Sanden kaasoista!

Tutustuttiin Sanden kanssa lukion alkaessa vuonna 2010. Heti ensimmäisellä viikolla bongasin Sanden päältä lempibändini paidan ja siitähän se ystävyydeksi myöhemmin kehittynyt kaveruus sitten lähti! Koko kolme vuotta oltiin koulussa tiiviisti yhdessä, kunnes Sande pääsi lukiosta suoraan opiskelemaan Hyvinkäälle ja yhteydenpito hiipui. Näimme satunnaisesti Sanden käydessä Helsingin suunnalla ja kävin itsekin kerran Hyvinkäällä juhlimassa Sanden synttäreitä. Loppuvuodesta 2015 Sande palasi Espooseen ja ollaan sen jälkeen oltu taas yhteyksissä.

Tapasin Visan ekan kerran tammikuussa 2016. Menin Sanden luo Espooseen viettämään iltaa ja Visa oli tuolloin paljon Sanden luona. Visa on luonteeltaan kaikkien kaveri ja hauska ja hyvä tyyppi, joten tulimme heti hyvin juttuun. Monen monet illanvietot (joskus myös päivän-) on tuon jälkeen vietetty. Hauskaa on aina ollut ja myös Visan kaveriporukka on tullut hyvin tutuksi!

Sande on täällä blogissaan itsekin kertonut, ettei varsinaista kosintaa ollut, vaan he yhdessä päättivät mennä kihloihin. Ennen varsinaista kihlautumista ja sormusten ostoa käytiin tietysti tyttöjen kesken monet pitkät keskustelut kihloihinpääsyhaluista whatsappin kautta ja livenä, katseltiin sormuksia yms! Pian kihlojen jälkeen käytiin ensimmäisillä Love Me Do-häämessuilla, jossa Sande pyysi meitä kaasoja - noh - kaasoikseen :D! En ollut yhtään ajatellut, että pääsisin kaasoksi, mutta olin tosi otettu ja iloinen uudesta pestistäni. Sanden toisen kaason Helenan olin tavannut aiemmin ehkä muutaman kerran, mutta tultiin ja tullaan edelleen hyvin juttuun.

En ole koskaan aiemmin ollut kaasona tai muutenkaan missään näin osallistuvassa roolissa kenenkään häissä. Samaan aikaan jännittää tosi paljon, miten kaikki onnistuu ja miten "pärjään" roolissani ja osaanko olla kaaso, mutta olen myös innoissani, että mitä kaikkea saadaan aikaan! Yritän olla apuna niin paljon kuin voin ja tehdä parhaani. Osaltani hommat ovat kuitenkin vielä hyvin paljon suunnittelutasolla: polttareita ollaan mietitty alustavasti, bestmanien ja kaasojen roolit alkavat pikkuhiljaa selkiytymään (tästä kiitos etenkin Sanden ja Visan "infotilaisuuden" :D), mekkoja selailen netissä ja häämessuille olen mennyt mukaan aina kun olen töiltäni vain päässyt. Odotan innolla sitä, kun kaikki suunniteltu alkaa konkretisoitua: päästään sovittamaan mekkoja ja askartelemaan koristeita.

Meillä on kiva porukka hääparin, bestmanien ja kaasojen kanssa, joten eiköhän me saada yhdessä tehtyä Sandelle ja Visalle ihana hääpäivä!
Ehkä pääsen tänne joskus vielä uudestaan, kun häiden suunnittelu ja toteutus vielä etenee :)

Kommentit

  1. Kiva idea lukea kaasonkin ajatuksia! :) Pitääpä kysellä jos omat kaasot innostuisivat jotain kirjoittamaan, ovat kuitenkin hyviä kirjoittajia joten olisi mukavaa saada heidänkin näkökulmaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekin tykkään, kun saa monipuolisesti ajatuksia häiden ympäriltä, nämä partyt ovat kuitenkin ison porukan järjestämä juhla, eikä vain minun. :) Toisekseenkin tosiaan meillä on tässä ollut muuttoa, niin Iida sai viihdyttää teitä lukijoita minun ollessa kiireinen ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️